Over Alex / Contact

Natuurlijk is mijn werk technisch van hoog niveau. Maar het belangrijkste is dat ik beeldverteller ben, ik communiceer met foto’s. Mijn foto’s vertellen net dat beetje meer dan het onderwerp op de foto, ze hebben net een andere compositie of symboliek. Dat kan in een enkel pakkend beeld of in een fotoserie.

In mijn ‘vrije werk’ staan ‘lifestyle’ en ‘de mens en zijn omgeving’ centraal. Ik werk vanuit een concept aan langere projecten. Het resultaat van mijn werk is vaak een fotoserie op het platte vlak of een kunstenaarsboek. Je kunt mijn werk o.a. terugvinden
op www.37pk.nl en www.artolive.com 

Btw-nummer : NL142895805B01
KvK-nummer: 30253273

Contactformulier

10 + 4 =

Of bel 06-24 81 44 07

Disclaimer - All content © 2019 by Alex de Vocht, fotograaf uit Utrecht - Autonome documentaire fotografie